Project

De nieuwste generatie ketels

Probleemstelling

Intergas Verwarming behoort tot de pioniers op het gebied van hoog rendement cv-techniek. Onze opdracht was een nieuwe generatie verwarmingsketels en geisers te ontwerpen. De ketels worden toegepast in projecten voor woningcoƶperaties en renovatie. Het product wordt geleverd in een aantal uitvoeringen met branders van verschillend vermogen. Ook is er een CV- en een geiservariant.

Resultaat

Een gebruiks- en onderhoudsvriendelijk product. Het helder opgebouwde interieur maakt het werk van de installateur eenvoudig. Integratie van verschillende componenten in de brander, pomp en ventilator creƫert ruimte binnen de mantel, wat onderhoud makkelijker maakt. De vormgeving van de mantel is geschikt voor de komende tien jaar en communiceert de eenvoud en daarmee onderhoudsvriendelijkheid van het product.

Aangezien de ketel vaak in een keukenomgeving geplaatst wordt, is de vormgeving zodanig dat ze aansluit bij moderne keukenapparatuur. De heldere interface geeft alleen de informatie die relevant is voor de gebruiker en past zich aan de gebruikssituatie aan. Het touchpad met oplichtende iconen kan zowel in zwart als wit uitgevoerd worden. De helderheid en tint van de interface maakt dat het onder alle omstandigheden goed leesbaar is.

Diensten

Design, Engineering

Klant

Intergas